Βook Review: Δεκατρία μπαλώματα - Πηνελόπη Κουρτζή

Με τη δεύτερη συγγραφική της απόπειρα η κυρία Κουρτζή νομίζω ότι επαληθεύει το ότι «ήρθε για να μείνει» στη λογοτεχνία, καθώς ανέβασε τον πήχη και στο γράψιμο της αλλά και στη δομή της ιστορίας της.

Διαβάστε Περισσότερα

Book Review: Αυτοί που φεύγουν κι αυτοί που μένουν - Έλενα Φερράντε

Το 3ο βιβλίο της τετραλογίας της Νάπολης, όπως χαρακτηρίζεται, είναι για μένα το πιο ώριμο μέχρι τώρα της σειράς αλλά και το πιο διαφορετικό καθώς οι δύο ηρωϊδες μας είναι πλέον γυναίκες και έχει τραβήξει καθεμιά το δρόμο της, με όποια συνέπεια κι αν έχει αυτό στη ζωή της.

Διαβάστε Περισσότερα

Book Review: Ερωτευμένο Αίμα - Μιχάλης Σπέγγος

Διαβάζοντας το οπισθόφυλλο του μυθιστορήματος του Μιχάλη Σπέγγου με τίτλο «Ερωτευμένο Αίμα», αντιλαμβάνεται κανείς πως πρόκειται για ένα πολυπρόσωπο μυθιστόρημα: μια ιστορία με πυρήνα της τον έρωτα που εκτυλίσσεται στο παρελθόν αλλά και το παρόν, με πολυάριθμους και ενδιαφέροντες πρωταγωνιστές.

Διαβάστε Περισσότερα

Book Review: Η αγάπη που δεν άκουσες – Κλαίρη Θεοδώρου

Μετά την εξαιρετική «Αποικία της λήθης» ,η Κλαίρη Θεοδώρου επιστρέφει με μια ακόμη πολύ δυνατή και διαφορετική ιστορία, αποδεικνύοντας ότι δίκαια αξίζει να θεωρείται μια πολύ καλή συγγραφέας και είναι κρίμα που δεν την είχα γνωρίσει νωρίτερα.

Διαβάστε Περισσότερα

Book Review: Γαλάζιος Λαβύρινθος - Έλση Τσουκαράκη

Η Έλση Τσουκαράκη έχει μια πορεία αρκετών χρόνων στο χώρο της λογοτεχνίας και με κάθε βιβλίο της επιβεβαιώνει ότι δίκαια είναι αξιοπρόσεκτη και κερδίζει τους αναγνώστες της.

Διαβάστε Περισσότερα

Book Review: John Smith - Αναπαυτής του Γιώργου Κωστόπουλου

Ξεκινώντας την ανάγνωση του νέου βιβλίου του Γιώργου Κωστόπουλου, «John Smith – Αναπαυτής», το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πηγή, βρέθηκα αντιμέτωπη με μια γνώριμη ιστορία που, όταν την είχα πρωτοδιαβάσει, την είχα αγαπήσει πολύ – κυρίως λόγω της τελευταίας παραγράφου της.

Διαβάστε Περισσότερα

Book review: Καρδιά στις φλόγες - Johanna Lindsey

Στο δεύτερο βιβλίο της τριλογίας «Φλογεροί Βίκινγκς», με τίτλο «Καρδιά στις φλόγες», η Johanna Lindsey μας συστήνει την Κρίστεν Χάαρντραντ, την κόρη του Γκάρικ και της Μπρένα (των δύο κεντρικών ηρώων του πρώτου βιβλίου της σειράς.)

Διαβάστε Περισσότερα

Για την βέλτιστη δυνατή εμπειρία χρήσης, η ιστοσελίδα bookcity.gr χρησιμοποιεί cookies.