9 Λάθη που κάνουμε όλοι όταν γράφουμε

Άσχετα με το είδος και τις συνθήκες σου, είναι πολύ πιθανό να κάνεις τουλάχιστον ένα λάθος από τα παρακάτω. Θα μου πεις, είναι πολλά, δε μπορείς να τα θυμάσαι όλα και είναι αναπόφευκτο. Μα σαφώς και είναι αναπόφευκτο!

Διαβάστε Περισσότερα

Ας δούμε και την πλευρά του Beta Reader λοιπόν

Ε λειτουργεί και vice-versa. Δεν είναι αποκλειστικό επειδή γράφεις ότι δεν μπορείς κι εσύ να είσαι beta σε κάποιον! Έχει πλάκα! (όχι, όχι αγαπητοί μου συγγραφείς, δεν έχει καθόλου πλάκα, είναι πάρα πάρα πολύ σοβαρό το ζήτημα).

Διαβάστε Περισσότερα

Bad reviews - Αυτή η μάστιγα

Ένα είναι το μόνο σίγουρο σ’ αυτόν τον κόσμο: δεν αρέσουν όλα σε όλους. Αλλιώς θα υπήρχε ένα ζητηματάκι ως προς το τι είναι προσωπικότητα. Having said that, θα πάω κατευθείαν στο αγκάθι που υπάρχει στην πληγή: κακές κριτικές για το βιβλίο σου.

Διαβάστε Περισσότερα

Γιατί δε θες το βιβλίο σου να γίνει το νέο «Χάρι Πότερ»

Προς τους αναγνώστες: πόσες φορές σε έχει σταματήσει η λεζάντα «ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ»; Προς τους συγγραφείς: πόσες φορές σου έχει γίνει ψύχωση η λεζάντα «ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ»;

Διαβάστε Περισσότερα

Πού πάνε τα βιβλία όταν κλείνουν οι εκδόσεις;

Για τις εκδόσεις Πλατύπους τα ξέρουμε. Τα έχουμε εμπεδώσει καλά δυο χρόνια τώρα. Αυτό όμως που δεν καταπίνεται ακόμα -από μένα τουλάχιστον που μαι και φανγκέρλι του είδους που εκδίδαν- είναι το πού πήγαν τόσοι τίτλοι.

Διαβάστε Περισσότερα

  • 1
  • 2