Πορτραίτα: Tony Parsons

Μπορεί να μετράει μόνο λίγα χρόνια στον χώρο της αστυνομικής λογοτεχνίας, όμως η σειρά βιβλίων του με τον επιθεωρητή Μαξ Γουλφ έχει ήδη χαρίσει στον Τόνι Πάρσονς μια θέση στο πάνθεον των συγγραφέων του συγκεκριμένου είδους.

Διαβάστε Περισσότερα

Πορτραίτα: Alexandre Dumas

Ένας συγγραφέας που συγκαταλέγεται ανάμεσα στους μεγάλους κλασικούς και έχει χαρίσει στο αναγνωστικό κοινό έργα διαχρονικά κι αναλλοίωτα στον χρόνο – αυτός είναι ο Αλέξανδρος Δουμάς ο πρεσβύτερος.

Διαβάστε Περισσότερα

Πορτραίτα: Pearl Buck

Η Περλ Μπακ θεωρείται μία από τις σημαντικότερες πένες του 20ου αιώνα και εκείνη που μας γνώρισε την καθημερινή ζωή, τα ήθη και τα έθιμα ενός μακρινού πολιτισμού, αυτού της Κίνας, όπου πέρασε ένα μεγάλο μέρος της ζωής της.

Διαβάστε Περισσότερα

Εκδόσεις Elxis: ιστορίες αγάπης που μας ταξιδεύουν

Πολύχρωμες τουαλέτες και ημίψηλα καπέλα, εντυπωσιακές αίθουσες χορού, πολυτελείς επαύλεις, αρχοντικά εξοχικά, βόλτες με άμαξα, γοητευτικοί αριστοκράτες και υπέρκομψες δεσποινίδες, παραμυθένια ατμόσφαιρα και άκρατος ρομαντισμός…

Διαβάστε Περισσότερα

Πορτραίτα: Candace Camp

Όσες αναγνώστριες αγαπάμε τις ρομαντικές ιστορίες εποχής, πιθανότατα έχουμε διαβάσει κάποια στιγμή έστω ένα βιβλίο της Κάντας Καμπ, που θεωρείται –και δικαίως – από τις βασίλισσες του συγκεκριμένου λογοτεχνικού είδους.

Διαβάστε Περισσότερα

Πορτραίτα: Paullina Simons

Έχει γράψει μία από τις πιο αγαπημένες και ξεχωριστές τριλογίες που έχουμε διαβάσει. Η ιστορία της Τατιάνας και του Αλεξάντερ έκανε το όνομα της Πωλλίνα Σίμονς διάσημο στους λογοτεχνικούς και αναγνωστικούς κύκλους.

Διαβάστε Περισσότερα

Πορτραίτα: John Verdon

Ο Τζον Βέρντον δεν μετράει τόσα πολλά χρόνια ως συγγραφέας, όπως άλλοι ομότεχνοί του, έχει όμως καταφέρει μέσα σε αυτά τα χρόνια που είναι ενεργός να δημιουργήσει μια άκρως επιτυχημένη σειρά βιβλίων και έναν αγαπημένο ήρωα, αλλά και να αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές που ανυπομονούν για την κυκλοφορία κάθε νέου του βιβλίου.

Διαβάστε Περισσότερα

Πορτραίτα: Arnaldur Idridason

Μπορεί η Ισλανδία να είναι μια μικρή χώρα, αλλά έχει μια μεγάλη παράδοση στη λογοτεχνία. Και μπορεί οι συγγραφείς της να είναι λίγοι, όμως έχουν καταφέρει να κάνουν το όνομά τους γνωστό κι έξω από τα σύνορα της χώρας τους. Ο Άρναλντουρ Ιδρίδασον είναι ο σημαντικότερος αρσενικός εκπρόσωπός της στο είδος της αστυνομικής λογοτεχνίας.

Διαβάστε Περισσότερα

Πορτραίτα: Leo Tolstoy

Είναι ένας από τους σημαντικότερους κλασικούς δημιουργούς, με τα έργα του να παραμένουν διαχρονικά μέχρι σήμερα και να βρίσκονται σε όλες τις λίστες με τα βιβλία που ένας αναγνώστης οφείλει να διαβάσει έστω και μια φορά στη ζωή του.

Διαβάστε Περισσότερα

Πορτραίτα: Colleen Hoover

Υπάρχουν συγγραφείς που έγιναν γνωστοί όταν εξέδωσαν το πρώτο τους βιβλίο με τον παραδοσιακό τρόπο, μέσω ενός εκδοτικού οίκου, και συγγραφείς που πρώτα έγιναν γνωστοί στο αναγνωστικό κοινό μέσω ίντερνετ και μετά βρήκαν το δρόμο προς το τυπογραφείο.

Διαβάστε Περισσότερα

Για την βέλτιστη δυνατή εμπειρία χρήσης, η ιστοσελίδα bookcity.gr χρησιμοποιεί cookies.